На Кіровоградщині власники підприємства хочуть продати його російському бізнесмену

Перегляди: 1361

Олександрійський завод «Автоштамп», який заборгував своїм співробітникам більше мільйона гривень, хочуть продати росіянину.

Про це йшла мова на засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості зі заробітної плати, пенсії, стипендій та інших соціальних виплат під керівництвом заступника голови Кіровоградської ОДА Світлани Лобанової вчора, 31 січня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На 1 січня товариство з обмеженою відповідальністю заборгувало людям 1 мільйон 144 тисячі гривень, при цьому спромоглося погасити за місяць лише 35 тисяч гривень боргу. Власники пояснюють це відсутністю замовлень. Хоча, як було зазначено на засіданні, вони взагалі не йдуть на спілкування з представниками місцевого самоврядування.'1

Мер міста Степан Цапюк звернувся до СБУ відносно можливого факту підриву української економіки. Він має інформацію, що керівник підприємства Олег Шуляк домовився продати «Автоштамп» підприємцю з Росії.

Лара Гуріна, CBN