«Олександрія» здобула першу перемогу в Туреччині

Перегляди: 964

ФК «Олександрія» завершує черговий етап підготовки в турецькій Аланії.

Про це СВN повідомили в прес-службі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після того як через негоду відмінили запланований поєдинок з болгарською командою «Чорне Море», погодні умови значно поліпшилися, й поєдинок із вірменським «Пюніком» пройшов у теплий та сонячний день.

Після двох попередніх поразок олександрійці в своєму третьому спарингу були налаштовані лише на перемогу. З перших хвилин підопічні Володимира Шарана захопили ініціативу й диктували суперникам свої умови. Хоча перший небезпечний момент створили гравці «Пюніка», але Юрій Паньків відвів загрозу. Надалі олександрійці втілили свою ігрову перевагу в забитий м’яч. На 29-й хвилині Віталій Пономар відгукнувся на передачу з лівого флангу і примусив голкіпера суперників виймати м’яч із сітки власних воріт. Футболісти «Пюніка» намагалися відновити рівновагу та захист українського клубу й Юрій Паньків зіграли надійно.

На початку другого тайму дебютний гол за «Олександрію» забив Денис Дедечко, який вдало зіграв на добиванні після удару Артема Поляруса -2:0.

Міг відкрити лік своїм забитим м’ячам ще один новобранець олександрійців Валерій Лучкевич. Та його удар з пенальті прийняла на себе поперечина воріт «Пюніка». Ще мали шанси відзначитися Артем Сітало, який влучив у стійку, та Євген Банада, після «пострілу» якого захисники винесли м’яч з лінії власних воріт. По перерві олександрійці повністю переграли конкурентів і їх перемога з рахунком 2:0 виглядала логічною та закономірною.

ФК «Олександрія» – ФК «Пюнік» – 2:0 (1:0).

П’ятниця 1 лютого, 16.30. Два тайми по 40 хвилин.

Олександрія: Юрій Паньків (Дмитро Рудик, 68’), Владислав Бабогло (Андрій Цуріков, 73’), Кирило Ковалець (Дмитро Шастал, 53’), Віталій Пономар (Артем Сітало, 41’), Артем Полярус (Денис Устименко, 61’), Андрій Запорожан (Денис Дедечко, 41’), Валерій Лучкевич, Антон Шендрік, Дмитро Гречишкін (Максим Задерака, 41’), Євген Банада (Дмитро Семенов, 61’), Тимур Стецьков (Станіслав Микицей, 53’).

Голи: Віталій Пономар (29’), Денис Дедечко (45’).