Олександрійці переграли найтитулованіший клуб Македонії

Перегляди: 975

Свій останній поєдинок на першому турецькому зборі ФК «Олександрія» проводив проти десятиразового чемпіона та п’ятиразового володаря Кубку Македонії – ФК «Вардар» (Скоп’є).

Про це СВN повідомили в прес-службі олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Матч вийшов напрочуд цікавим та конкурентним. Вже на початку зустрічі Дмитро Шастал вивів нашу команду вперед. Згодом на полі точилася рівна боротьба, але свої гольові моменти обидві команди до перерви не реалізували. А на початку другого тайму Артем Сітало подвоїв перевагу олександрійців.

Та македонці й не думали складати зброю. Футболісти «Вардара» рішуче пішли вперед й спочатку Дарко Міцевскі скоротив відставання до мінімуму, а на 67-й хвилині Віліян Ліра відновив рівновагу - 2:2. Та все ж в кінцівці поєдинку підопічні Володимира Шарана розіграли класну комбінацію й Артем Полярус вразив уже порожні ворота. Тож, «Олександрія» перемогла – 3:2.

Попереду ще два дні наполегливих тренувань. Потім команда повернеться додому і після короткого перепочинку знову вирушить до Туреччини.