У Помічній відбулася міська спартакіада школярів з баскетболу та шахів

Перегляди: 1738

Спартакіада міста Помічна із баскетболу 3x3 та шахів проходила в міській ЗОШ №3, де на старт вийшли понад 70 юних спортсменів.

Про це CBN повідомив тренер з баскетболу Аріель Фідальго.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У шаховому турнірі кожну школу представляли чотири учні (два юнака та дві дівчині). Спочатку учні змагалися у командній першості між школами, а потім в особистій.

Підсумки командної першості:

І місце - команда ЗОШ №3;

ІІ місце - команда ЗОШ №1;

ІІІ місце - команда ЗОШ №2.

В особистому заліку серед дівчат бронзу здобула учениця ЗОШ №1 Марія Гупаленко. Перше місце посіла Ірина Бельмега, а другою стала Дар’я Стьопіна.

У юнаків чемпіоном став представник третьої школи Олексій Пойченко, а срібло виборов його брат Данило Пойченко. Трете місце в активі учня ЗОШ №1 В’ячеслава Каркуши.

Переможці змагань представлятимуть Помічнянську шкільну громаду на чемпіонаті області з шахів у Знам’янці.

Юні баскетболісти змагалися між собою у двох вікових категоріях: юнаки та дівчата старшої та середньої груп. Спочатку зустрічалися між собою юнаки дев’ятих класів та молодші.

Перемогу здобули представники третьої школи, друге місце у юнаків першої школи, а трете місце посіли баскетболісти другої школи.

У змаганнях серед юнаків старшої вікової категорії перемога залишилася за юнаками третьої школи, а срібло та бронзу отримали команди ЗОШ №2 та ЗОШ №1.

У змаганнях серед дівчат перемогу у двох вікових категоріях святкували баскетболістки ЗОШ №3.

Команда ЗОШ №2 стала другою в середній віковій категорії та посіла третє місце серед учениць десятих і 11 класів.

Команда дівчат з першої школи, навпаки, була третьою серед дівчат восьмих і дев’ятих класів та другою серед команд старшої вікової категорії.

Переможці міського турніру представлятимуть Помічну в Кропивницькому наприкінці лютого на обласних змаганнях.