Завершити реконструкцiю арки у Кропивницькому планують восени

Перегляди: 1488

У Кропивницькому розпочали пiдготовчi роботи з реконструкцiї арки.

Завершити планують восени, повiдомив начальник управлiння капiтального будiвництва Сергiй Бiлокiнь сьогоднi, 5 лютого, повiдомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Нинi ведуться пiдготовчi роботи, якi плануємо завершити у квiтнi. Пiсля цього розпочнеться етап основних робiт. Для створення ще однiєї полоси встановлюватимемо спецiальну трубу. Необхiдно буде демонтувати i замiнити каналiзацiйний колектор. Також треба буде перекривати рух потягiв. Попередньо ми погодили перекриття у травнi. Завершити роботи плануємо у вереснi-жовтнi, але все буде видно у ходi роботи», – розповiв Сергiй Бiлокiнь.

На перiод ремонтних робiт тимчасово обмежать рух транспорту по вулицi.

«Наразi пiдготовлений проект рiшення виконавчого комiтету про обмеження руху в односторонньому русi вiд вулицi Київської до Братиславської з 8 лютого. З цього перiоду автобуси, якi рухаються по маршутам №3, 15, 104 i 46, курсуватимуть по вулицi Короленка, провулку Об’їзному, Полтавськiй, Євгена Маланюка, Євгена Чикаленка. З моменту активних робiт рух обмежать повнiстю, пiсля їх завершення – вiдновлять», – уточнив головний спецiалiст управлiння розвитку транспорту i зв’язку Валерiй Пугач.

Нагадаємо, в обласному центрi активнi ремонтнi роботи арки планують розпочати вже у квiтнi.