Кропивничанин здобув золоту нагороду на чемпіонаті України з легкої атлетики

Перегляди: 1592

У Сумах проходив чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юніорів до 20 років, повідомив СВN старший тренер збірної Кіровоградської області Володимир Абраменко.

У змаганнях зі стрибків у висоту кропивничанин, бронзовий призер юнацької Олімпіади в Буенос-Айресі Олег Дорощук здобув золоту нагороду. У своїй найкращій спробі підопічний Геннадія Здітовецького здолав планку на висоті 2 метри 13 сантиметрів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бронзовим призером із результатом 205 см став ще один вихованець кропивницької СДЮСШОР-2 Олег Тикул.

У кроці від п’єдесталу зі стрибком на 2 метри зупинився Андрій Аулін.

До фіналу з найкращим часом у попередньому забігу на дистанції 400 метрів пробився вихованець Новомиргородської ДЮСШ Денис Баранов. У медальному забігу підопічний Олександра Дарієнка фінішував п’ятим.

Також залікові очки до загальнокомандного заліку приніс Ростислав Махиня, який став 13 у бігу на 1500 метрів.

Марія Лагно показала п’ятий результат у своєму забігу на 400 метрів, але свій внесок до командної скарбнички також внесла.

Загалом на змаганнях в Сумах Кіровоградщину представляли 12 легкоатлетів. У підсумку збірна Кіровоградської області посіла 13 місце із 25 команд.

Олега Дорощука та Геннадія Здітовецького включили до складу команди, яка представлятиме Україну на чемпіонаті Балканських країн, що стартує 10 лютого в Стамбулі.