На Кіровоградщині через несплату аліментів чоловік працюватиме на громадських роботах

Перегляди: 712

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На Кіровоградщині через несплату аліментів чоловік працюватиме на громадських роботах сто годин.

Прo це йдеться в матерiалах Єдинoгo державнoгo реєстру судoвих рiшень, пoвiдoмляє кoреспoндент CBN.

Відомо, що Ульяновський районний суд зобов’язав громадянина сплачувати аліменти на утримання двох малолітніх дітей у розмірі 1/2 частини всіх видів його заробітку щомісячно до досягнення найменшою дитиною повноліття, починаючи з 05.08.2009 по 16.07.2021.

Проте чоловік ухилився від виконання вказаного рішення суду. Перебуваючи на обліку в Благовіщенській районній філії обласного центру зайнятості як безробітній, порушник про свої доходи не повідомив, також він не повідомив про необхідність відрахувань для сплати аліментів, тим самим приховав свої доходи, що позбавило їх права стягнути із нього аліменти.

Внаслідок таких дій утворилась заборгованість в сумі 85240 грн. 59 коп., що сукупно становить суму виплат більше, як за три місяці.

Ульяновський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та призначив йому покарання у вигляді громадських робіт строком сто годин.