ПриватБанк запустив послугу онлайн-обміну валют

Перегляди: 1213

З сьогоднішнього дня кропивничани, як і всі жителі України, можуть скористатися послугою онлайн-обміну валют у інтернет-банку Privat24, мобільному додатку Privat24 та всіх терміналах самообслуговування ПриватБанку.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У режимі онлайн за поточним комерційним курсом банку без додаткових комісій вже можна купувати та продавати євро та долар США.

«Онлайн обмін буде цікавий особливо тим, хто робить покупки в інтернет-магазинах у валюті, наприклад, на eBay чи Amazon», - розповіла прес-секретар Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Анжела Дзинзюра.

Кошти зараховуються на валютні картки або депозити з банківських карток у гривні у межах встановленого НБУ ліміту до 150 тис. грн. на добу. Якщо валютної картки немає, інтернет-картку в доларах або євро можна оформити безкоштовно в Privat24 за кілька секунд.

Для обміну готівкової іноземної валюти в терміналі самообслуговування ПриватБанку, яких в Кіровоградській області працює 270, потрібно вибрати послугу «Обмін валют» у меню термінала «Банківські послуги», внести банкноти та визначити картку, на яку будуть перераховані гривні. Отримали валюту готівкою можна, як і раніше, у відділенні.

«Сьогодні ми працюємо над оновленням програмного забезпечення мережі, щоб замінити банкомати і термінали на банкомати з функцією Cash Recycling, тобто над тим, щоб нашим клієнтам було більш зручно», - додала Анжела Дзинзюра.