На Кіровоградщині чотирьом районам подарували нові пожежно-рятувальні автомобілі (ФОТО)

Перегляди: 1300

Сьогодні, 8 лютого, чотирьом районам області вручили ключі від пожежно-рятувальних автомобілів.

Про це повідомили на нараді з підведення підсумків діяльності у сфері цивільного захисту в області у 2018 році, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пожежно-рятувальні автомобілі передали зі служби надзвичайних ситуацій для Олександрії, Вільшанського, Новгородківського та Благовіщенського районів.

За словами начальника управління ДСНС області Віталія Миронюка, розподіл автомобілів здійснювали, виходячи із проблем, які виникли під час ускладнення погодних умов.

Нові автомобілі закуплені за кошти державного бюджету.

Автомобілі не лише пожежні, а пожежно-рятувальні й забезпечені тепловізорами, які допоможуть визначити перебування людей в задимленому середовищі, квартирі, будівлі тощо.

«Наприкінці минулого року і в цьому році автомобілі дуже добре себе зарекомендували під час рятувальних операцій при погіршенні погодних умов. Не один автомобіль не вийшов з ладу і практично максимально справився з цим завданням», – зазначив Віталій Миронюк.