Тренери «Родинного кола» поспілкуються з кропивницькими журналістами

Перегляди: 929

Прес-конференція сертифікованих тренерів центру з роботи з втратою «Родинне коло» відбудеться у CBN в середу, 13 лютого, об 11:00.

Прес-конференція присвячена старту навчання для фахівців, які надають підтримку для груп дорослих, дітей та підлітків, що втратили близьких людей. Реалізація проекту в Кіровоградській області стала можлива завдяки центру з роботи з втратою «Родинне коло»- Керівник центру - психолог, психотерапевт Вікторія Кочубей. Центр має своїх фахівців практично в кожному регіоні України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом останніх трьох років «Родинне коло» є партнером норвезького Центру з роботи з важкими втратами університетської лікарні Акерсгус. І саме завдяки цьому партнерству були перекладені, адаптовані та видані методичні посібники роботи з групами дорослих, дітей та підлітків,які втратили близьких людей.

Сертифіковані тренери «Родинного кола» проводять навчальні семінари для українських фахівців у різних регіонах країни. Підтримують проект міністерства охорони здоров'я та закордонних справ Норвегії.

Перший навчальний семінар в Кіровогадській області стартує вже в лютому.

На прес-конференції виступлять сертифіковані тренери проекту, які будуть проводити навчання в Кіровоградській області:

- Ганна Колєва, тренер проекту «Родинне коло», практичний психолог, координатор центру медико-психологічної реабілітації «КОМПАС» обласного госпіталю ветеранів війни;

- Наталія Потапенко, тренер проекту «Родинне коло», практичний психолог, кризовий психолог.

Більше про саму організацію «Родинне коло» на сайті.

Більше про українсько-норвезький проект - тут.

11:00 13 лютого, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).