У Кропивницькому патрульні виявили дві автівки, які були в розшуку

Перегляди: 812

Увагу інспекторів поліції привернув автомобіль Chevrolet Lacetti, який знаходився на стоянці супермаркету на вулиці Велика Перспективна, а за базами Національної поліції України транспортний засіб значився в розшуку через незаконне заволодіння ним (угон).

Про це CBN поінформували в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В автівки не було одного колеса, що наштовхнуло інспекторів на думку про те, що власник повіз його на ремонт та незабаром має повернутися. Менше ніж через півгодини інший автомобіль привіз чоловіка з відремонтованим колесом.

При поверхневій перевірці в салоні Lacetti патрульні виявили чималий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

До того ж водій, який надавав дружню послугу горе-власнику Chevrolet, перебуває під домашнім арештом та мав би знаходитись вдома в сусідній області.

Іншу автівку, яка перебувала в розшуку, інспектори виявили днем раніше під час патрулювання автодороги М-12 (Кропивницький - Знам’янка) близько 12:00. Водій ЗАЗ-1102 порушив ПДР, що і стало підставою для його зупинки.

При перевірці транспортного засобу за базами інспектори виявили, що він перебуває в розшуку Державною виконавчою службою.

Всіх учасників подій інспектори передали слідчим, а транспортні засоби відправилися для зберігання на спеціальний майданчик.