У Кропивницькому відбулася «Спортивна зима» (ФОТО)

Перегляди: 1772

Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» став ініціатором фізкультурно-оздоровчих змагань «Спортивна зима».

Фінальний етап змагань пройшов сьогодні, 8 лютого, в Кропивницькому на льодовій ковзанці «Слайз», передає кореспондент СВN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відбір до фіналу проводився, виходячи зі звітів про заходи, які відбулися в містах, районах та ОТГ Кіровоградщини.

Особливих вимог до учасників не було. Вони каталися на санчатах і лижах, грали в сніжки, долали смугу перешкод, змагалися в перетягуванні канату тощо. Всього до заходу долучилися 2200 школярів.

Найбільше вразили організаторів команди з Кропивницького, Помічної та Знам’янки серед міст, Компаніївського, Олександрійського та Онуфріївського районів і Соколівської Великосеверинівської та Новоукраїнської ОТГ. Саме вони отримали право позмагатися сьогодні в фіналі.

Всього на старт вийшли 54 учасники. До складу кожної команди входили по три хлопчики та дівчинки. Деякі з них вперше вдягли справжні ковзани та вийшли на лід, щоб спробувати свої сили у трьох конкурсах: естафеті, снайперському влучанні м’ячами в ціль та переправі на автопокришках.

Найкраще та найшвидше з поставленими завданнями впоралися команди з Кропивницького, Компаніївського району та Великосеверинівської ОТГ.

Юрій Ілючек, CBN