У Кропивницькому відкрилася виставка «Її Величність Жінка…» (ФОТО)

Перегляди: 939

У художньо-меморіальному музеї Осмьоркіна сьогодні, 8 лютого, відкрилася художня виставка «Її Величність Жінка…», яку супроводжував концерт «Музика душі».

Цією експозицію митці Кропивницького почали рік, в якому відзначатимуть 30-ліття створення обласної організації Національної Спілки художників України, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Живописні та графічні доробки відомих і шанованих художників-земляків з музейної колекції Михайла та Андрія Надєждіних, Анатолія Янєва, Фелікса Полонського, Ігоря Смичека, Любові та Володимира Кир’янових, Олександра Логвинюка, Володимира Плітіна, Володимира Федорова яскраво розповідають жіночі історії життя, передають світоглядне бачення митцями образу жінки.

Гармонічним доповненням вернісажу стала мистецька акція: у виконанні Миколи Барабулі прозвучали вірші Генріха Гейне та Сергія Єсеніна, присвячені прекрасній половині людства, твори відомих композиторів Йоганна Себастьяна Баха, Макса Бруха, Бенджаміна Бріттена

та Сергія Прокоф’єва у виконанні студенток музичного коледжу по класу скрипки Катерини Паученко та Наталії Мартинюк.

Фотогалерея

Лара Гуріна, фото Григорія Зуба, CBN