Кропивничани виграли другий матч чемпіонату України з волейболу

Перегляди: 1101

У спортивному комплексі факультету фізвиховання ЦДПУ ім.В.Винниченка сьогодні, 9 лютого, проходили матчі другого дня третього туру чемпіонату України з волейболу серед команд Першої ліги.

Кропивницький "ФФВ-ЦДПУ" грав з суперниками із Покровська Донецької області, повідомляє корепондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший сет наші хлопці провели впевнено - 25:19. У другій партії на майданчику точилася напружена боротьба, коли рахунок змінювався на користь як однієї, так і іншої команди.

Програючи в кінцівці 22:24, кропивничани відновили рівновагу - 24:24. Та все ж гості були трохи влучнішими, вигравши напружений сет - 24:26. У третій партії кропивничани були попереду -10:5 та 13:10, але потім припустилися декількох необов'язкових помилок і дозволили покровцям відігратися - 22:22. Та цього разу фінал партії залишився за підопічними Сергія Руденка та Костянтина Мартишевського - 25:22.

До середини 4 сету рахунок був рівним - 10:10. Потім кропивницькі волейболісти здійснили ривок - 19:11. Покровці намагалися повернутися в гру, але господарі турніру цього зробити не дозволили - 25:18 й 3:1 по партіях. Тож, кропивничани виграли другий матч поспіль. Завтра, в завершальний день 3-го туру, наши волейболісти зіргають о 16.30 із харків'янами.