БК «Золотий Вік» вдруге переграв кременчужан

Перегляди: 871

У рамках чергового туру чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої ліги кровивницький «Золотий Вік» сьогодні зіграв другий домашній матч із кременчуцьким «Кременем».

Початок протиборства, як і в учорашнему протиборстві, залишився за гостями, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кременчужани відірвалися на 7 очок. Але в середині першій чверті кропивничани віднайшли свою гру й не тільки наздогнали суперників, але й виграли стартовий період - 19:14. У другій десятихвилинці підопічні граючого тренера Богдана Сосоя змогли відірватися від суперників на 10 очок - 40:30. Але в третьому періоді кременчужани віднайшли в собі сили для потужного ривка й майже ліквідували відставання - 62:60.

Все вирішилося в 4-й чверті, яку за рахунок великого бажання й самовіддачі виграли наші хлопці. І хоча кременчужани билися до останніх секунд, фінальна сирена зафіксувала другу поспіль перемогу «Золотого Віку» - 87:82. Після двох поспіль вдалих матчів кропивничани піднялися на 6-ту сходинку турнірної таблиці своєї групи Вишої ліги.