У Кропивницькому завершився тур чемпіонату України з волейболу

Перегляди: 1226

Третій тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Першої ліги фінішував сьогодні в Кропивницькому.

В попередніх поєдинках наша команда "ФФВ-ЦДПУ" переграла в чотирьох партіях конкурентів із Краматорська та Покровська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У третій грі кропивничани зустрілися із харків'янами. У стартовій партії спочатку впевнено лідирували господарі зманань -10:3. Та потім гості здійснили камбек і відновили рівновагу - 16:16. У напруженій та емоційній кінцівці партії влучніше атакували харків'яни - 23:25.

На хвилі успіху суперники нашої команди краще розпочали другий сет - 7:10. Віднайшли свою гру підопічні Сергія Руденка та Костянтина Мартишевського у середині партії, коли зрівняли рахунок - 13:13. А далі кропивницькі студенти вийшли вперед на 5 очок - 20:15 й не тількивтримали таку різницю, але й збільшили перевагу в рахунку - 25:17.

У третьому сеті на майданчику факультету фізвиховання ЦДПУ точилася рівна боротьба зі взаємними шансами на успіх. Та все ж невеличкою перевагою володіли господарі. А фінал партії виграли наші хлопці - 25:22.

У четвертому сеті харків'яни стали припускатися багато помилок, особливо на власній подачі. Хоча ці похибки компенсувалися вдалими діями на приомі та блоці. Тож далеко гості суперників не відпустили, а потім вийшли вперед - 17:18. Чисельні вболівальники стали свідками валідольної кінцівки сету. І тут сильнішими були волейболісти "ХОВУФКС" - 22:25.

На команди очікував вирішальний тай-брейк до 15 очок. В цій битві характерів та нервів фортуна посміхнулася харків'янам - 13:15. Команда з Харкова завершила цей тур із стовідсотковим показником, здобувши три перемоги, а кропивничани посіли друге місце. Представники Федерації волейболу України відмітили якісну організацію змагань. Не виключно, що пісумковий тур Першої ліги за участі наших волейболістів також довірять проводити Кропивницькому.