Сьогодні на каналі «Вітер» - художній фільм про замах на президента США Ніксона

Перегляди: 940

Художній фільм «Убити президента. Замах на Річарда Ніксона» транслюватиметься на телеканалі «Вітер» о 20:10 сьогодні, 11 лютого.

Крім того, о 20:00, 21:00 та 22:00 - випуски новин CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також в ефірі «Вітру» сьогодні - документальні фільми «Космос: подорож у просторі та часі» (18:30) і «Народження Європи. Вогонь» (19:10) та концерти Joe Bonamassa - Tour De Force Live і Zazie: Rodeo Tour.


Фільм «Убити президента. Замах на Річарда Ніксона» заснований на реальних подіях і розповідає про замах на 37-го президента США Річарда Ніксона.

Сем Бик - середньостатистичний громадянин, який проживає зі своєю сім'єю в невеликому провінційному містечку і працює звичайним продавцем у місцевому магазині. Як і багато громадян, він усе життя гнався за американською мрією, а коли зрозумів, що не зможе її здійснити, втратив будь-який інтерес до життя. Щоб довести всім, що він особистість, а не проста маленька людина, Сем вирішує вбити президента...