У Кропивницькому за ніч вкрали сім люків

Перегляди: 865

Комунальні підприємства повинні не просто знову накривати каналізаційні люки, з яких вкрали кришки, а писати заяви в поліцію.

Таку думку на нараді з керівниками підприємств ЖКГ сьогодні, 11 лютого, висловив керівник спецінспекції Кропивницького Андрій Максюта, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Максюта наголосив, що за одну ніч на Ковалівці вкрали сім бетонних кришок від люків. За його словами, таке неподобство відбувається постійно.

«Чому ви не звертаєтесь до правоохоронних органів? Крадуть наше комунальне майно», - звернувся він до керівників водоканалу та теплогенеруючих підприємств.

Він зазначив, що люки крадуть по всьому місту. Як металеві, так і бетонні. Уникнути трагічних випадків, коли люди падають у люки, треба не лише знову встановлюючи кришки.

«Якщо крадіїв не ловити, вони продовжать красти», - впевнений Андрій Максюта.

Нагадаэмо, у Кропивницькому вкрали каналізаційний колектор за чверть мільйона гривень. Кошти можна було б використати на заміну труб чи встановлення вкрадених каналізаційних люків.