Аброськін заявив, що зниклу на День Незалежності дівчину на Кіровоградщині вбили

Перегляди: 20336

Перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін заявив, що жительку Суботців Знам’янського району Діану Хріненко, яка зникла на День Незалежності у 2018 році, вбили.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У 2018 році у нас зґвалтували та вбили дітей: у Харкові - Алісу Оніщенко, у Кропивницькому - Діану Хріненко, у Дніпрі - Єлизавету Корешнікову. Ми працюємо щоденно, але до цього часу злочинці не встановлені, а я щось не бачу банерів про підтримку їхніх батьків, не бачу й підтримки законопроекту про підвищення покарання за ґвалтування дітей», - йдеться у дописі.

Водночас, за офіційними даними поліції, тіла Діани й досі не знайшли. Кримінальне ж провадження за статтею про умисне вбивство (ст. 115 Кримінального кодексу України) порушується при зникненні людини, щоб правоохоронці могли здійснювати відповідні оперативно-розшукові заходи.

На запитання CBN у месенджері, що саме він мав на увазі, коли написав про вбивство Діани, В’ячеслав Аброськін поки не відповів.

Нагадаємо, за інформацію про 16-річну Діану Хріненко, яка 24 серпня о 21:00 пішла в центр села Суботці на святкування Дня незалежності та до теперішнього часу не повернулася, оголосили винагороду.