Жителю Кіровоградщини дали 15 років за вбивство однорічної дитини, з якої він «виганяв бісів»

Перегляди: 1259

Кропивницький апеляційний суд погодився з позицією прокуратури та призначив 37-річному чоловікові, який позбавив життя однорічну дитину своєї знайомої, суворіше покарання – 15 років позбавлення волі.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами публічного обвинувача по справі Олександра Суворова, суд першої інстанції за вбивство дитини засудив чоловіка до 12 років позбавлення волі. Не погоджуючись з таким рішенням суду та зважаючи на м’якість призначеного покарання, прокуратура подала апеляцію.

Кропивницький апеляційний суд призначив обвинуваченому суворіше покарання. За умисне убивство малолітньої дитини чоловік проведе за ґратами 15 років.

Подія сталася влітку 2015 року в Олександрії. Засуджений прийшов до своєї знайомої, яка виховувала двох дітей - трьох та одного років. Найменша донька не засинала і капризувала. Чоловік вирішив допомогти матері вкласти дитину спати. Однак маленька кричала ще дужче.

Тоді він подумав, що у дитину вселився біс, та почав його проганяти, обливаючи дитину холодною водою. Коли це не допомогло, розлючений чоловік почав наносити дитині численні удари руками та ногами.

Від отриманих травм дівчинка померла на місці.