У Кропивницькому створять високотехнологічну фізичну лабораторію

Перегляди: 779

У Кропивницькому на базі НВО «Науковий ліцей» створять високотехнологічну фізичну лабораторію.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, 13 лютого, у Кропивницькому на базі ПАТ «НВП «Радій» розпочав роботу форум вчителів фізики – 2019 «Сучасна лабораторія фізики – перехід на профільний рівень сучасної школи». Ініціатором проведення заходу виступило управління освіти міської ради у партнерстві з науково-виробничим підприємством «Радій».

За словами начальника міського управління освіти Лариси Костенко, форум спрямований на визначення пріоритетних напрямків розвитку стратегічного партнерства «освіта-бізнес-влада». Його метою також є допомога вчителям фізики у професійному зростанні, наданні можливості учасникам обмінятися напрацюваннями та досвідом, окреслити поточний стан природничої освіти та спланувати її подальший розвиток.

Під час роботи форуму його учасники запропонували створити на базі НВО «Науковий ліцей» сучасну високотехнологічну лабораторію з широким спектром обладнання для вивчення фізики.