Фотозона, романтична музика й весiлля: у Кропивницькому святкують День закоханих (ФОТО)

Перегляди: 5277

В обласному центрi на площi перед мiської радою влаштували свято до Дня закоханих «Територiя освiдчення в любовi» сьогоднi, 14 лютого, повідомляє кореспондент CBN.

На площi з 265 кульок у формi серця створили фотозону – це подарунок вiд мiського голови.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дуже подобається, грає гарна музика, особливо радує ця iнсталяцiя з кульок. Так нiжно й атмосферно. Вже зробила собi купу фотографiй на згадку. Деякi опублiкую у соцмережах», – дiлиться враженнями Наталiя.

«Тут дуже гарно. Усi фотографуються, малеча бiгає. Настрiй чудовий. Сюди нас витягла донька. Вчора малювала для нас з чоловiком валентинки, а сьогоднi цiлий день каже, що нас любить», – розповiдає Юлiя.

На захiд запросили пари, якi сьогоднi одружилися.

«А коли ж iще, як не у День Святого Валентина? Це ж покровитель кохання. Ми разом вже три роки. Пiсля заручин вирiшили, що одружуватися будемо саме у День закоханих. Скористалися послугою «Шлюб за добу», – кажуть Яна i Олександр.

А от iншi молодята навмисне дату не обирали.

«Навмисне дату не обирали. Ми планували трохи ранiше, але нам запропонували на 14 лютого. Ми погодилися, чому б нi. Адже це День усiх закоханих», – розповiдають молодята Яна i Коля Луценки.

Мiський голова Андрiй Райкович привiтав молодят.

«Миру, злагоди, щоб збувалися мрiї. Бережiть свої почуття», – сказав Андрiй Райкович, даруючи закоханим подрунки.

Загалом у цей день у Кропивницькому вирiшили одружитися 11 пар закоханих.

«На Кiровоградщинi у цей день одружуються 60 пар, з них 11 – у Кропивницькому. Одна пара за проектом «Шлюб за добу». Така кiлька весiль у цей день цьогорiч рекордна. I поки, як показує статистика, найменший процент розлучень», – розповiв начальник головного управлiння юстицiї в областi Вадим Гуцул.

Також на площi працював ярмарок i можна було скуштувати смаколики вiд мiсцевих рестораторiв.

Святкова фотозона працюватиме до 17:00.

Органiзатор заходу – мiська рада.

Фото – Григорія Зуба, CBN.