Пара з Кропивницького освiдчилася одне одному в коханнi пiсля 10-ти рокiв подружнього життя (ФОТО)

Перегляди: 1081

Сьогоднi, 14 лютого, кропивничани Наталiя i Сергiй Бiлопольськi освiдчилися одне одному в коханнi пiсля десяти рокiв подружнього життя.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГТУЮ у Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наталiя i Сергiй Бiлопольськi урочисто вiдсвяткували ювiлейну рiчницю весiлля. Пара разом прожила десять рокiв i виховує двох синiв – Iвана та Олега.

Урочистостi вiдбулися в Кропивницькому мiському вiддiлi ДРАЦС.

«Наш iз чоловiком секрет щасливої родини полягає в тому, що ми з Сергiєм навчилися знаходити компромiси й чути один одного. I сьогоднi вирiшили на власному досвiдi пересвiдчитися, якi неймовiрнi емоцiї можна отримати, одружившись повторно. Раджу всiм парам обирати такий оригiнальний спосiб святкування рiчницi сiмейного життя», – подiлилася враженнями Наталiя Бiлопольська.

Заступник начальника обласного управлiння юстицiї Олег Потьомкiн додав, що замовити обряд ювiлейного весiлля може не тiльки пара, яка планує святкувати рiчницю, а й її родичi або друзi.

«Для цього потрiбно звернутися у вiддiл ДРАЦС за мiсцем проживання. До того ж, якщо є бажання, ми з командою залюбки органiзуємо i виїзну церемонiю. А тi закоханi, якi ще не встигли зареєструвати стосунки, мають чудову можливiсть публiчно освiдчитися одне одному в коханнi пiд час заручин», – додав посадовець.