На Кiровоградщинi копи затримали двох грабiжникiв-рецидивiстiв

Перегляди: 810

На Кiровоградщинi затримали двох грабiжникiв, якi ранiше притягувалися до кримiнальної вiдповiдальностi за скоєння грабежу та крадiжок.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГУ НП областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повiдомлення вiд жителiв садового товариства про пiдозрiлих чоловiкiв до Кiровоградського районного вiддiлення полiцiї надiйшло 13 лютого близько 13:00.

На однiй iз дорiг полiцейськi зупинили вказану жителями автiвку. У її салонi перебували двоє мiсцевих жителiв, що ранiше притягувалися до кримiнальної вiдповiдальностi за скоєння грабежу та крадiжок.

«Нинi полiцейськi довели причетнiсть осiб до скоєння трьох крадiжок iз дачних будинкiв. Належний їм транспортний засiб вилучили i помiстили на штрафмайданчик. Обом громадянам повiдомили про пiдозру та затримали в порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України», - розповiв начальник вiддiлення полiцiї Володимир Величко.

За фактом вчинених особами злочинiв розслiдують кримiнальнi провадження, розпочатi за ч. 3 ст. 185 Кримiнального кодексу України «Крадiжка». Санкцiя статтi передбачає покарання у виглядi позбавлення волi на строк вiд трьох до шести рокiв.