БК «Золотий Вік» в гостях поступився сумчанам

Перегляди: 954

У рамках чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги кропивницький «Золотий Вік» на виїзді зустрічався із суперниками із «СумДу», передає кореспондент CBN.

В рівні першій чверті гості трохи поступилися в кінцівці – 21:19. У другому періоді сумчани, завдяки вдалим діям свого лідера, досвідченого Ігоря Кривича, який чотири рази влучив здалеку, та його партнерів пішли у відрив – 49:35.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після великої перерви підопічні Богдана Сосоя кинулися відіграватися й наблизилися до суперників на відстань п'ять очок. Але більшого конкуренти гостям не дозволили й змогли знову відірватися в рахунку – 68:57.

Намагалися кропивничани вирівняти ситуацію в четвертій десятхвилинці. На останніх секундах перевага сумчан сягала семи пунктів. Та все ж фінальна сирена зафіксувала перемогу підопічних Ярослава Ковальова – 91:82.

Відмінний матч у складі «золотих» провів Ілля Кабацюра – 29 очок, 11 підбирань, 3 блок - шоти.

20 очок та п'ять підбирань набрав Олександр Дроб’язко, а в активі граючого тренера Богдана Сосоя десять очок та чотири асисти.

Другий матч між цими командами розпочнеться завтра о 12:00.

Пряму трансляцію можна подивитися на офіційному сайті Федерації баскетболу України.