Президент ФК «Зірка» про зняття клубу з чемпіонату через тиск НАБУ

Перегляди: 1344

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ФК «Зірка» припинила свою участь в чемпіонаті Першої ліги через тиск НАБУ та правоохоронців.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент клубу Максим Березкін.

«Для мене футбол – це не просто захоплення, це велика частина мого життя. Я неодноразово казав, що команда «Зірка» для мене як сім’я, адже це команда мого рідного міста за яку я вболівав з дитинства. Ми разом пережили багато злетів і падінь. Але, на жаль,футбол у нашій країні вже давно перетворився з улюбленої гри мільйонів на брудну гру політиків. Неодноразово ми спостерігали ситуації, коли через тиск на власників у нашій країні гинули футбольні клуби з багаторічною історією. На превеликий жаль, цього разу жертвою стала «Зірка». Ні для кого не секрет, що вже кілька років на мене та мою родину чиниться значний тиск з боку НАБУ та правоохоронців. Чисельні суди, затягування процесів та арешти рахунків призвели до одного з найважчих рішень у моєму житті. Наразі усі футболісти «Зірки» мають статус вільних агентів. Щодо юнацьких команд ФК «Зірка», то вони і надалі продовжують грати у Вищій лізі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України», – написав він.

Нагадаємо, ФК «Зірка» не буде продовжувати виступи у весняній частині чемпіонату України з футболу в Першій лізі, а всім футболістам надали статус вільних агентів і вони вже не є гравцями клубу.