На Кіровоградщині чоловік судиться із охоронниками супермаркету

Перегляди: 1100

Житель Світловодська судиться із охоронниками АТБ.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відомо, що 12 січня 2019 року до Світловодського ВП надійшла заява від постраждалого про те, що днем раніше на вул. Героїв України невідома особа бризнула йому в обличчя з газового балончика.

Під час досудового розслідування потерпілий повідомив, що того дня він зайшов до магазину АТБ, аби купити продукти харчування. Зайшовши до супермаркету, він пройшов залом і, змінивши свої наміри та нічого не придбавши, пішов до виходу.

Двоє охоронників, один з яких був у куртці з надписом «Охоронна фірма "Явір"», випередив його та вийшов на вулицю перед ним, чоловік почав тримати ногами вхідні двері, тим самим заважаючи клієнтові магазину вийти.

Постраждалий штовхнув двері та вийшов на вулицю. У подальшому, коли він перейшов пішохідним переходом на інший бік вул. Героїв України та прямував у напрямку свого будинку, двоє охоронників йшли за ним. Переслідуючи його, вони вимагали зупинитись, не пояснюючи причин, доповнюючи свої слова лайкою та погрозами у його бік.

Чоловік спробував з'ясувати, хто вони такі та що їм треба, але один з них із балончика бризнув йому у очі невідомою рідиною, спричинивши при цьому тілесні ушкодження.

Під час проведення досудового розслідування встановили, що перед входом та у приміщенні ТОВ «АТБ-Маркет» встановлені камери відеоспостереження.

Наразі суд дав дозвіл на перегляд відеоматеріалів, аби встановити остаточні обставини конфлікту.

Лілія Кочерга, CBN.