Троє таеквондистів з Кіровоградщини візьмуть участь у чемпіонатах Європи та світу

Перегляди: 851

Троє таеквондистів з Кіровоградської області вибороли право участі на чемпіонатах світу та Європи.

Про це CBN повідомили в обласній федерації таеквондо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Таеквондисти з Кіровоградської області на чемпіонаті України з таеквондо ІТФ серед кадетів, юніорів, дорослих та ветеранів, який відбувся 15-17 лютого в Харкові, вибороли дев'ять нагород. Троє спортсменів - ще й право участі в чемпіонатах світу та Європи.

Змаганнях, в яких брали участь 540 спортсменів з 21 області України, проводились з програм туль, спаринг, силове розбиття, спецтехніка.

На чемпіонаті України Кіровоградську область представляли спортсмени ДЮСШ-2, ДЮК «Надія», ДЮК «Мрія», Компаніївської ДЮСШ «Юність», секцій СК «ВАН ВЕЙ» з Компаніївки, Великої Северинки, Великої Виски та Оситняжки.

Золото в спарингу та золото в програмі туль виборола Владислава Лягаєва. Такі ж нагороди здобув Юсиф Ейвазов. Золото в спарингу отримала Наталя Конюх. Саме вони братимуть участь у світовому та європейському чемпіонатах.

Також до скарбнички срібло в спарингу принесли Герман Данило та Яна Дяченко, а бронзу - Юрій Анкудінов та Артем Чулков.

Тренують спортсменів Дмитро Садовий, Андрій Конопацький, Ігор Зюнзя і Размік Періханян.

Федерація таеквондо ІТФ у Кіровоградській області висловлює подяку за допомогу в організації участі команди на чемпіонаті управлінням молоді та спорту ОДА і міської ради Кропивницького та ФСТ «Динамо Кропивницький».