У Кропивницькому протягом року жінки ревізували заклади громадського харчування

Перегляди: 1410

Протягом 2018 року члени асоціації жінок України «Дія. Кропивницький» свої зустрічі проводили в різних закладах міста та склали суто жіночий рейтинг.

Під час візиту до того чи іншого закладу членкині заповнювали анкету, в яку вносили бали від 1 до 10 за різними критеріями, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Увагу приділяли в першу чергу тим моментам, які хвилюють саме жінок: наявність оздоблень, можливість потрапити у заклад з дитячою коляскою тощо.

Голова представництва Асоціації жінок України «Дія» у Кропивницькому Юлія Шкурупій розповіла, що загалом жінки відвідали 42 ресторани та кав'ярні, що знаходяться найближче до центру міста, а в цьому році продовжать свою ревізію у мікрорайонах.

За результатами оцінювань склали рейтинг закладів, де найбільшу кількість балів отримав ресторан Familia garden разом з відзнакою «За клієнтоорієнтованість».

Відзнаку «За сімейноорієнтованість» вручили сімейному кафе Scorini та ресторану «Максим».

За особливий шарм та атмосферність нагороди отримали паб «Берімор» та «Фима, иди кушать», а за креативність – кав’ярні «Два кофе» та «Счастье».

«За швидкість обслуговування» відзначили ресторани «Восточный уголок» та Rozmarin, а заклад «Корчма» відзначили «За україноорієнтованість».