ФК «Олександрія» переміг у передостанньому турецькому спарингу

Перегляди: 731

Футбольний клуб «Олександрія» завершує другий турецький етап підготовки до другої частини сезону в українській Прем’єр-лізі.

У передостанньому контрольному поєдинку в турецькому Белеку підопічні Володимира Шарана зіграли з вірменським «Алашкертом», повідомили СВN у прес-службі олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після поразки з рахунком 0:1 у попередньому спарингу від солігорського «Шахтаря» тренерський штаб олександрійців вирішив перевірити в бойових умовах більше молодих виконавців. Крім ветерана Павла Пашаєва, у лінії захисту зіграли Владислав Бабогло, Гліб Бухал, Владислав Шкіндер.

У воротах дебютував дублер Олег Білик, причому він кілька разів виручав свою команду. Саме після вдалих дій свого кіпера у наших земляків пройшла стрімка контратака, яку влучним ударом метрів із 18 завершив Артем Полярус – 1:0.

Цей гол був єдиним у матчі, де по перерві суперники мали шанси змінити рахунок, але своїми можливостями не скористалися.

Команда Володимира Шарана провела цю гру в такому складі: Олег Білик, Павло Пашаєв (Станіслав Микицей, 63’), Артем Сітало (Віталій Пономар, 63’), Кирило Дришлюк, Артем Полярус (Максим Задерака, 63’), Гліб Бухал, Денис Устименко (Владислав Кулач, 63’), Євген Протасов, Кирило Ковалець (Олексій Довгий, 63’), Владислав Бабогло, Владислав Шкіндер (Андрій Цуріков, 67’).

«Олександрія» готується до свого останнього турецького спарингу проти співвітчизників із київської «Оболоні-Бровар». Цей матч відбудеться 20 лютого.