НСТУ призначила нового т. в. о. менеджера фiлiї у Кропивницькому

Перегляди: 1465

Члени правлiння публiчного акцiонерного товариства «Нацiональна суспiльна телерадiокомпанiя України» призначили т. в. о. менеджера фiлiї у Кропивницькому.

Про це йдеться в протоколi засiдання, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За результатами обговорення вирiшили з 19 лютого 2019 року покласти тимчасове виконання обов’язкiв менеджера фiлiї публiчного акцiонерного товариства «Нацiональна суспiльна телерадiокомпанiя України» «Кiровоградська регiональна дирекцiя» на головного iнженера вiддiлу технiчного забезпечення мовлення зазначеної фiлiї Костянтина Карпова.

Голосували: за - шість, проти - нуль.

Тепер уже колишня менеджерка філії Олена Роміцина повідомила сайту «Детектор медіа», що 30 січня їй зателефонував заступник виконавчого директора НСТУ Михайло Шматов і сказав, що закінчилася строкова угода. «Пояснень реально підтверджених фактами якихось порушень не було», – сказала вона.

За словами Олени Роміциної, вона має 24,5 року досвіду роботи на всіх посадах телерадіокомпанії, проте їй не запропонували залишитися у філії на якійсь із посад.