У Кропивницькому син екс-нардепа ледь не вбив підлітка сокирою

Перегляди: 13115

У Кропивницькому Кіровський районний суд сьогодні, 19 лютого, арештував на 60 діб чоловіка, якого підозрюють у нанесенні удару сокирою підлітку.

Про це з зали суду повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними CBN, підозрюваний - кропивничанин Віталій Пересунько. Його батько Сергій Пересунько був народним депутатом третього скликання у 1998 - 2002 роках.

Подія сталася минулої суботи, 16 лютого. Близько восьмої вечора чоловік з дружиною приїхали забрати свою 14-річну доньку з сауни, де вона відзначала день народження друга в компанії підлітків. Дитина додому не захотіла, тоді батько силою поволік її до авто.

За дівчину заступилися хлопці, що були на вечірці. Її батько ударив одного з них сокирою в обличчя і поїхав звідти разом з матір’ю. Доньку забрали друзі сім’ї, що з’явилися на місці подій трохи пізніше.

У постраждалого від удару сокирою - відкрита черепно-мозкова травма. Нині він знаходиться у лікарні.

Підозрюваний під час судового засідання стверджував, що захищався. Він заявив, що намагався захистити свою доньку від можливого розбещення і спочатку взагалі не знав, що дитина перебуває в сауні, був переконаний, що в кафе.

Чоловіку інкримінують закінчений замах на вбивство. Йому загрожує від семи до 15 років позбавлення волі. Внести заставу, щоб вийти з СІЗО, він не зможе, оскільки суд позбавив його такого права.

Водночас захист має п'ять днів на апеляцію. Адвокат заявив, що обов'язково її подаватимуть.