Як вивести Україну з кризи - основні моменти інтерв’ю Сергія Тарути Дмитру Гордону

Перегляди: 1361

Михайло Ярошенко

Лідер партії «Основа», кандидат у президенти Сергій Тарута дав інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому відповів на всі запитання скептиків і дуже чітко та однозначно виклав основні елементи своєї передвиборної програми.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ми законспектували основні моменти.

Про людські якості Президента України

- Що стосується людських якостей, то повинен бути ефективний управлінець. Він має бути порядним, вольовим, жорстким у прийнятті рішень, але головне, щоб у нього було чітке розуміння, яку країну ми будуємо. І тут дуже важливо, щоб у нього була репутація, достатня для того, щоб об'єднувати країну. Тому що зараз це дуже важливо: об'єднати українців, об'єднати бізнесменів, підприємців, політиків навколо майбутнього країни.

За рахунок чого зростатиме рейтинг кандидата в президенти Сергія Тарути

- Я вважаю, що в Україні достатньо розумних людей, які на сьогодні не визначилися. Ми бачимо, що більше 20% не визначилися. Вони не хочуть голосувати за старих політиків, але тепер важливо, щоб вони розібралися в нових політиках. А їх дуже багато. І тепер важливо, щоб розсудливі українці розібралися, хто говорить, а хто реально знає, робив і може зробити, у кого для цього є компетенція. І я сподіваюся, що мільйони українців, які нас дивляться, зроблять правильний вибір. Не емоціями, не серцем, як часто це робиться, а вибір розумом.

Як формуватиметься команда Президента Сергія Тарути

- Є пропозиції по три людини на кожну посаду, і дуже важливо, щоб потім кращих з цих трьох не тільки за моєю рекомендацією, а й через процедуру парламенту призначили. Але я абсолютно гарантую, що кожен з них професіонал, порядна людина і патріот. Це те, що необхідно нашій країні, особливо що стосується позицій генпрокурора, керівників СБУ, Міністерства оборони, начальника Генерального штабу, МВС. Це дуже важливі позиції для дотримання безпеки, внутрішньої, зовнішньої. Але дуже важлива і команда прем'єра, команда уряду. Багато з тих, хто сьогодні не планує прийти у владу, під мою репутацію готові кинути свої улюблені справи.

Хто фінансує передвиборну кампанію Сергія Тарути

- Значну частину особисто я фінансую з сім'єю. І, що дуже важливо, величезна кількість людей, які повірили в команду «Основи», в ідеологію «Основи», які розуміють загрози країні і що необхідно сьогодні об'єднатися, щоб дійсно розум переміг і ми змогли сформувати правильну коаліцію в парламенті. Ті, які вірять у перемогу на парламентських виборах, вони сьогодні теж фінансують. І це на порядки менше, ніж фінансується сьогодні кампанія Петра Олексійовича або інших кандидатів. Але ми дуже ефективно підходимо до кожної копійки. Ми не займаємося обливанням брудом інших, як сьогодні це робиться. Ми не займаємося підкупом і тому ефективно витрачаємо кошти.

Хто з політиків, що представляють інші політичні сили, після виборів може разом з «Основою» побудувати нову систему влади в Україні

- Я завжди намагався об'єднувати, запрошувати не навколо прізвища Тарути або когось, а навколо цілей, навколо програми. І найбільш близькі ідеї, співзвучні доктрині «Україна-2030», це те, що є в програмі Юлії Тимошенко, Андрія Садового, Анатолія Гриценка. У Юлії Тимошенко достатньо прописана ситуація про перезавантаження за новим суспільним договором, про нову Конституцію. У Гриценка - щодо обороноздатності. Країна, яка має сьогодні такого сусіда, зобов'язана мати дуже сильну, ефективну, оборонну армію і систему. У Садового - частина з інфраструктури, яка також важлива. Це найбільш близькі програми, і вони співзвучні тому, що є в програмі моїй і програмі партії «Основа».

Про Зеленського. Гордон запитав, що з огляду на певну зовнішню схожість Тарути з голлівудським актором Вуді Алленом, лідер «Основи» міг би розглянути можливість зніматися в кіно

- У нас серед кандидатів уже є один актор. Я буду займатися справою. Країні це дуже важливо зараз.

Ми рекомендуємо кожному виборцю, який хоче вибирати розумом, обов'язково подивитися інтерв'ю Тарути з Гордоном. Зробити це можна просто зараз.

https://www.youtube.com/watch?v=xGULgBDy_v8&t=3s