Адвокат кропивничанки, яку звинувачують у вбивстві доньки: у будинку була кров невідомої жінки

Перегляди: 2104

У будинку, де нібито Олена Добродій убила свою доньку Катерину, були сліди крові невідомої жінки.

Про це в інтерв’ю CBN заявила адвокат Олени Добродій Олександра Любович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У великій кімнаті, на підлозі біля входу до дитячої кімнати, були знайдені сліди крові Андрія - вітчима Каті, а в коридорі на стіні та двері у ванну кімнату – сліди крові невідомої жінки», - сказала вона.

Захисник наголосила, що слідство ці факти не врахувало: «Під час проведення слідства взагалі дані факти не пояснювалися і, як потім нам стало відомо, були проігноровані. Вже у суді сам Андрій та й Олена пояснили, що кров Андрія залишилася, коли він вибивав двері до дитячої кімнати. А от інформацію про сліди жіночої крові ніхто взагалі не взяв до уваги».

За словами Олександри Любович, «тепер вирішується не тільки доля людини, а й вішається ярлик матері-вбивці».

Нагадаємо, 8 грудня 2017 року 12-рiчна кропивничанка Катерина Добродiй нiбито пішла в школу з дому i не повернулася.

12 грудня полiцейськi знайшли тiло Катi бiля бази вiдпочинку в Кiровоградському районі. Як повiдомили згодом у полiцiї – зi слiдами насильницької смертi, понад 70 ран. Правоохоронцi порушили провадження за фактом умисного вбивства.

У вбивстві обвинувачують матір Каті Олену Добродій. Суд вирішив застосувати до неї примусове лікування. Сторона захисту заявила, що подаватиме апеляцію на це рішення.

Олексій Гора, CBN