Курс «Захисник Кіровоградщини» пройшли більше шести тисяч учнів

Перегляди: 868

За чотири роки існування національно-патріотично конкурсу «Захисник Кіровоградщини» в ньому взяли участь більше шести тисяч учнів.

Про це на засіданні Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській ОДА сьогодні, 20 лютого, повідомив заступник голови цієї ради Олег Вєтров, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«В 2015 році ми вперше започаткували конкурс "Захисник Кіровоградщини" за ініціативою голови адміністрації, і вже нам є чим пишатися. В нас пройшли навчання більше шести тисяч учнів», – зазначив Вєтров.

Також у конкурсі можливе підвищення кваліфікації для викладачів фізичного виховання і психологів.

«Дуже добре, що такі конкурси є популярні, а популярні вони тому, що проходять у формі гри. І саме цей елемент гри і цей підхід дозволяють формувати особисте ставлення учасників до українського війська і до служби в армії», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

На нараді всі присутні ознайомилися з планом з реалізації проектів та проведення заходів національно-патріотичного виховання на 2019 рік. Загалом за 2019 рік планують провести десять національно-патріотичних заходів.