На Кіровоградщині учні окремих класів чотирьох шкіл пішли на карантин

Перегляди: 683

В окремих класах кількість дітей, які захворіли на грип та ГРВІ, становить від 20 до 50% від загальної кількості учнів шкіл, і, щоб не допустити поширення захворювання, в окремих класах призупинили навчально-виховний процес.

Про це CBN поінформували в прес-службі Держпродспоживслужби області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Станом на 20 лютого на вимушених канікулах перебувають учні чотирьох класів ЗОШ №3, двох класів ЗОШ №35, одного класу ЗОШ №4 у Кропивницькому та одного класу Бобринецької ЗОШ №5. В одному класі гімназії ім. Шевченка в обласному центрі навчальний процес відновили 19 лютого.

Держпродспоживслужба області проводить моніторинг дотримання повітряно-теплового режиму в закладах освіти, щоб оперативно реагувати на порушення.

18 лютого порушення повітряно-теплового режиму зафіксували в ЗОШ №№2 та 3 у Світловодську. Тут температура повітря становила +14 - +16°С при нормативній +17 - +20°С. Через аварійну ситуацію на котельні до закладів подавався теплоносій нижчої температури, ніж передбачено вимогами. Учні знаходилися в класах у верхньому одязі, проводилися скорочені уроки та фізкультхвилинки. На 20 лютого температура повітря в школах відповідає нормативній.