У Кропивницькому оштрафували колишнього патрульного

Перегляди: 589

Кіровоградська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді адміністративного протоколу про вчинення колишнім інспектором взводу патрульної служби поліції Головного управління Національної поліції адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Про це CBN поінформували в прес-службі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За результатом розгляду, Ленінський районний суд виніс постанову про визнання винною особи у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання декларації без поважних причин), та притягнути до відповідальності у виді штрафу на суму 850 грн.

Колишній патрульний, будучи відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, звільнившись з органів поліції, несвоєчасно подав щорічну декларацію за 2017 рік.

Поліцейський прострочив строки подачі усього на декілька днів, однак, невеликий термін не став для суду поважною причиною.