У Знам’янськiй бальнеологiчнiй лiкарнi створять умови для перебування людей з iнвалiднiстю

Перегляди: 922

Постiйна комiсiя обласної ради з питань власностi провела виїзне засiдання на базi комунального пiдприємства «Знам'янська обласна бальнеологiчна лiкарня».

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Одним iз ключових питань порядку денного було питання стосовно створення належних умов для перебування осiб з iнвалiднiстю у закладi.

Депутати оглянули примiщення медичного закладу, у томi числi номери, зони вiдпочинку, їдальню, ознайомилися зi станом процедурних кiмнат i видами процедур, якi надаються.

У ходi обговорення питання директору комунального пiдприємства рекомендували опрацювати питання щодо пристосування примiщень лiкарнi або встановлення вiдповiдного обладнання для людей зазначеної категорiї та iнших маломобiльних груп населення для створення сприятливих умов щодо надання їм послуг лiкувального, профiлактичного та реабiлiтацiйного характеру.

У лікарні мають визначити обсяг фiнансування на зазначенi цiлi та, у разi необхiдностi, подати вiдповiднi розрахунки до обласної ради для видiлення коштiв з обласного бюджету.