БК «Золотий Вік» вдруге розгромив «Харківських Соколів»

Перегляди: 1421

У рамках чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги кропивницький «Золотий Вік» зіграв другий матч із БК «Харківські Соколи» сьогодні, 24 лютого, передає кореспондент СВN.

Знову кропивничани професійно зіграли як у захисті, так і в атаці. Харків’янам, яким перемога була потрібна більше, адже вони продовжують боротьбу за місце в плей-офф Вищої ліги, знову не вдалося підлаштуватися під гру конкурентів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гості поступилися майже в усіх компонентах баскетболу. Лише в 3-й чверті п’ятірка основних виконавців (Сосой (18 очок, 13 передач), Дроб’язка (23 очки, 9 підбирань), Мизь (20 очок, 9 підбирань, 5 передач), Петров (19 очок, 10 підбирань), Баранов (5 очок, 8 підбирань, 4 блок-шоти) та Антон Мельник (7 очок, 2 підбирання), який поступово набирається впевненості й також значно посприяв цьому успіху, трохи втомилися й стали припускатися невимушених помилок.

Харків’янам вдалося скоротити відставання в рахунку з 23 до 13 очок. Але більшого своїм конкурентам господарі майданчику зробити не дозволили. Більш того, в 4-й чверті підопічні Андрія Бабенка забезпечили собі таку перевагу, що це дало можливість задіяти на майданчику відразу чотирьох юних дублерів – Руслана Фортуну, Євгена Саламаху, Івана Рибченка, Ярослава Пояркова.

Свою останню атаку «золоті» навіть не проводили й фінальна сирена зафіксувала розгромну перемогу команди Андрія Бабенка – 96:77.

Нагадаємо, учора БК «Золотий Вік» упевнено переміг «Харківських Соколів» з рахунком 94:78.