Мер Кропивницького розпорядився, щоб усі 122 дільниці були готові до голосування

Перегляди: 840

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав завдання, щоб на всіх 122 виборчих дільницях міста забезпечили повну їх технічну готовність до проведення голосування.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Прошу зробити все, що залежить від міської ради, щоб приміщення окружної виборчої комісії повністю відповідало всім вимогам, - зазначив Андрій Райкович. - Необхідно укомплектувати робочі місця технікою, забезпечити приміщення зв'язком, тепло-, водо-, електропостачанням і передати його в тимчасове користування голові комісії. Приміщення і територія навколо нього мають бути прибрані, освітлені й захищені».

Міський голова доручив секретарю міської ради Андрію Табалову розпочати контрольний об’їзд всіх 122 дільниць та тримати на контролі технічну готовність приміщення окружної комісії.

Райкович наголосив на неприпустимості для посадовців органів місцевого самоврядування втручатися у виборчий процес та займатися агітацією.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбудуться президентські вибори.