У Кропивницькому продовжується слухання справи про смертельну ДТП

Перегляди: 1142

У Кропивницькому Кіровський районний суд продовжив розгляд справи за обвинуваченням Дмитра Ємельянова, водія мікроавтобуса «Mercedes Benz Vito», за участі якого відбулась смертельна ДТП.

Про це з зали суду повідомляє журналіст CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

3 липня 2015 року маршрутка перевізника ФОП «Домарецька» виконувала рейс «Київ - Кропивницький». Її водій з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу руху і, коли намагався повернутись назад, зіткнувся з вантажівкою Skania. Внаслідок ДТП загинув майор третього полку спецпризначення Максим Латаєв, інші пасажири та сам водій отримали різні травми.

Перші слухання відбувалися у Черкаській області. але через недовіру до суду на вимогу постраждалих їх перенесли у Кропивницький.

На сьогоднішньому засіданні допитали водіявантажівки, який працює за кордоном. Виступив також один з пасажирів маршрутки, який заявив, що її водій поводив себе неадекватно, засинав за кермом і саме він є винуватчем ДТП.

За словами потерпілої Інни Латаєвої, під час минулих засідань на Черкащині перевізник намагалась довести, що водій самовільно взяв авто, адже був у відпустці, та поїхав на маршрут без її відома.

Олексій Гора, CBN.