Катеринчук і Стецьків поспілкуються з кропивницькими журналістами

Перегляди: 986

Завтра, 27 лютого, о 10:00, у прес-центрі CBN (Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, третій поверх) відбудеться прес-конференція заступника голови центрального виборчого штабу кандидата в президенти України Анатолія Гриценка Миколи Катеринчука та члена команди «Чесних більше», нардепа кількох скликань Тараса Стецьківа.

Спікери проаналізують перебіг виборчої кампанії Президента України, а також розкажуть, як ЦВК збирається легалізувати купівлю голосів, як українці можуть захисти своє право вибору, чому на цих виборах вирішили підтримати саме кандидатуру Анатолія Гриценка, та хто ще з відомих політиків приєднався до його команди.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

17 грудня Микола Катеринчук, а також його політсила підтримали Анатолія Гриценка як кандидата в президенти України. Про об’єднання він оголосив на спільній прес-конференції у Києві разом із іншим відомим політиком Миколою Томенком. Також до команди лідера «Громадянської позиції» приєдналося ще багато відомих політичних діячів, серед яких Єгор Фірсов, Віктор Чумак, Світлана Заліщук та інші.

Микола Катеринчук - голова Європейської партії України. Народний депутат четвертого - сьомого скликань. Має дві вищі освіти – юридичну та економічну. Кандидат юридичних наук. Автор та співавтор 174 законопроектів, зокрема ліберального Податкового кодексу. Адвокат. У 2004 році довів у Верховному Суді України фальсифікацію другого туру президентських виборів.

Тарас Стецьків - український політик, народний депутат України першого - четвертого та шостого скликань.

10:00 27 лютого, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).