Кропивницькі юніори навчалися і смакували у «Веселих карамелях»

Перегляди: 749

Першокласники кропивницької гімназії ім. Шевченка засвоювали на практиці ази фінансової грамоти у магазині «Веселі карамелі».

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Магазин став найяскравішим та найсолодшим місцем проведення практичного заняття бізнес-школи ЮніорБанку. Школярі швидко знайшли партнера ПриватБанку зі смачним «Бонус Плюс». І не просто зареєструвалися в акції, але й особисто перевірили роботу програм ПриватБанку.

«Такі уроки мені подобаються. Тут так смачно і весело, що хочеться прийти ще. Мені сподобалося розраховуватися карткою, і я добре знаю, що мій пін-код - то велика таємниця! Я нікому його не викажу», - розповіла першокласниця Рената Огієнко.

Юних фінансових геніїв чекають тренери бізнес-школи у головному офісі ПриватБанку за адресою: Кропивницький, вул. Преображенська, 26/70.

Олександрійська бізнес-школа чекає на своїх юніорів за адресою: пр. Соборний, 122, юні банкіри Знам’янки можуть звертатись до відділення №33, а молоді та перспективні учні світловодських бізнес-шкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул. Героїв України, 94, та у приміщенні школи №3.

Відкриває двері бізнес-школа і для новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул. Соборна, 7.

У 2012 році ЮніорБанк визнали однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.