«Олександрія» програла в першому матчі нового року «Шахтарю»

Перегляди: 837

Матч 19 туру чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Шахтар» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 2:0.

Про це CBN повідомили у прес-службі «Олександрії».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На 14 хвилині Марлос з Тайсоном зіграли в стінку і Марлос з близької відстані розстріляв ворота Юрія Паньківа – 1:0.

«Олександрія» відповіла контратакою. Кирило Ковалець протягнув м’яч через центральну зону і відпасував на лівий фланг під удар Тимуру Стецькову. Тимур забарився з ударом, і захисники «Шахтаря» вибили м’яч у нього з-під ніг.

Ще одна багатоходівка завершилася ударом Кирила Ковальця під гострим кутом. М’яч влучив у сітку зворотньої сторони воріт. Хоча поруч у дуже зручній позиції в цей момент знаходився Артем Полярус.

Потім ініціативою знову заволоділи господарі поля. Марлос зробив вивірену передачу на Мораеса, і кращий бомбардир чемпіонату не залишив жодних шансів Юрію Паньківу.

На доданій арбітром хвилині з-за меж штрафного майданчика небезпечно пробив Тайсон, але Юрій Паньків упевнено заволодів м’ячем.

Протягом другого тайму спостерігалася перевага «Шахтаря». На 74 хвилині суперники обмінялися гострими випадами. Спочатку Марлос практично сам на сам зіграв проти Юрія Паньківа – Юрій згрупувався і ногою відбив м’яч. А потім Кирило Ковалець вийшов віч-на-віч з Андрієм Пятовим, та не зміг переграти голкіпера національної збірної.

Ще один стовідсотковий шанс втратили гірники після того, як Денис Дедечко порушив правила поти Марлоса у власному штрафному майданчику, й арбітр матчу Ярослав Козик вказав на одинадцятиметрову штрафну позначку. Сам же Марлос і виконав вирок арбітра, та Юрій Паньків витягнув м’яч зі свого правого нижнього кута воріт.