У кафе в центрі Кропивницього стріляли з вогнепальної зброї

Перегляди: 812

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про те, що один з відвідувачів кафе у центрі Кропивницького вистрілив у підлогу з вогнепальної зброї.

Після цього він зник у невідомому напрямку разом з товаришем, пише прес-служба патрульної поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На місце миттєво прибули ТОРівці та виявили предмет, схожий на гільзу від патрону. Від очевидців патрульні дізналися прикмети осіб, причетних до події, та відправилися на їхні пошуки.

Вже за півгодини інспектори виявили їх на вулиці Великій Перспективній. Цьому допомогла пильність одного зі свідків події.

Помітивши патрульних, чоловіки спробували втекти. Один з них дістав пістолет та, ховаючись за припаркованою поруч автівкою, спробував привести його в бойову готовність. Але в цю мить йому на заваді став патрульний ТОРу. Не зміг далеко від інспекторів утекти і його спільник.

Надалі чоловіків упізнали працівники кафе, де розгорталися події. Їх обох та вогнепальну зброю патрульні передали слідчим.

Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки хуліганства (ч. 1 ст. 296 ККУ) та передбачає максимальну відповідальність у вигляді обмеження волі строком до п’яти років.