У міській комісії з безпеки дорожнього руху в Кропивницькому чекають на Укртрансбезпеку

Перегляди: 998

Виконком міської ради Кропивницького на своєму засіданні погодив внесення змін до складу міської комісії з безпеки дорожнього руху, передає кореспондент CBN.

Комісія розглядає питання встановлення світлофорів та пристроїв примусового зниження швидкості, введення одностороннього руху, встановлення та демонтажу технічних засобів регулювання дорожнього руху, внесення змін до схеми організації дорожнього руху, розглядає депутатські звернення тощо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Безпекою дорожнього руху опікуються 12 чоловік - представники управлінь ЖКГ, містобудування та архітектури, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, юридичного управління, комунальних та державних підприємств, Нацполіції тощо.

В той же час, на думку заступника директора КП «Електротранс» Валерія Музичука, в комісію повинен входити представник Укртрансбезпеки.

«Це необхідно, тому що вони контролюють пасажирський транспорт, важкий транспорт, а в нас там є проблеми», - звернувся Валерій Музичук до членів виконкому.

Нагадаємо, на Кіровоградщині міжвідомча група виявлятиме нелегальних перевізників.