Ремонт на проблемній дорозі Кропивницький - Миколаїв обіцяють завершити в цьому році

Перегляди: 793

До кінця року в межах Кіровоградської області ремонт коридору Н-14 на дорозі Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв завершать повністю.

Про це CBN поінформували в прес-службі САД області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За інформацією Укравтодору, у Миколаївській області розпочинається капітальний ремонт. Роботи почнуться з найбільш зруйнованої ділянки від кордону з Кіровоградською областю у бік Миколаєва. Орієнтовно, відбудова цього відрізку триватиме два сезони – цього та наступного року.

У межах Кіровоградщини у 2018 році поточний середній ремонт виконали на 20 кілометрах дороги. Укріпили конструктивні шари, влаштували вирівнюючий шар та покрили щебенево-мастиковим асфальтобетоном.

З настанням сприятливих погодних умов ремонт продовжиться. Тендери проведені ще минулого року, об’єкти «перехідні» й розділені на кілька відрізків загальною протяжністю 14 кілометрів Ще 18,8 кілометра виставлять на торги після оприлюднення відповідної постанови уряду.

Загалом на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області протягом 2018-2019 років підрядні організації відремонтують 52,4 кілометра дороги Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв.