У Кропивницькому авторка арт-квілту поділилася секретами майстерності (ФОТО)

Перегляди: 902

Учні художньої школи Кропивницького сьогодні, 27 лютого, спілкувалися з відомою майстринею ужитково-декоративного мистецтва Людмилою Кривенко.

Вернісаж проходить у художньо-меморіальному музеї Олександра Осмьоркіна в рамках презентації творів претендентів на здобуття цьогорічної обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Арт-квілтом майстриня займається десять років. За цей час вона створила більше 200 картин.

Майстринь з арт-квілту в Україні лише двоє. Роботи Людмили Кривенко беруть участь у відомих міжнародних виставках, персональні проходять у багатьох містах України. Свої картини вона постійно передає на благодійність, дарує та і взагалі вважає, що тримати роботи не треба, вони повинні йти до людей.

«Творчість - вираження моєї внутрішньої свободи», - пояснює майстриня.

Про печворк, історію його походження, види технік клаптикового шиття та секрети створення картин Людмила Кривенко розповіла і показала майбутнім художникам.

Нагадаємо, у Кропивницькому відкрилася виставка унікальних писанок та арт-квілту

Лара Гуріна, CBN