У Кропивницькому чоловік намагався вистрілити в патрульного (ВІДЕО)

Перегляди: 914

Приблизно опівночі патрульні отримали повідомлення про те, що двоє чоловіків зі зброєю на вулиці Полтавській відібрали 62 гривні.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Недалеко від місця події заявники вказали на двох чоловіків, які, з їхніх слів, і заволоділи грошима. Коли ймовірні злочинці побачили патрульних, то спробували втекти.

Першого з них інспектор моніторингу затримав майже одразу. Ним виявився раніше судимий 22-річний кропивничанин. Надалі при поверхневій перевірці патрульні виявили у нього стартовий пістолет.

Його спільнику теж не вдалося далеко втекти від іншого патрульного. Коли чоловік збагнув, що йому не вдасться зникнути, то дістав вогнепальну зброю та направив на патрульного.

Ситуація не залишала патрульному нічого іншого, як привести табельну зброю в бойову готовність. Цей аргумент виявився дієвим і змусив 37-річного жителя міста припинити подальший спротив.

На місце патрульні викликали слідчих. Надалі чоловіків, на яких вказували потерпілі, доставили до Кропивницького відділу поліції. Виявлені незаконні предмети вилучили для проведення експертизи.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/295374591135847/

Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки розбою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 ККУ), та передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна.