У Кропивницькому політики агітували за Гриценка

Перегляди: 966

До Кропивницького завітали члени команди кандидата в президенти України Анатолія Гриценка.

У прес-центрі CBN сьогодні, 27 лютого, з журналістами спілкувалися лідер Європейської партії України Микола Катеринчук та народний депутат В кількох скликань Тарас Стецьків.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначив Микола Катеринчук, підтримка Анатолія Гриценка для членів його команди - прагматичний вибір: «Ми вважаємо, що під час війни головна функція президента - захист країни, захист громадян. Тому він і наділений повноваженнями головнокомандувача. Ми хочемо побачити на цій посаді досвідчену людину, екс-міністра оборони Анатолія Гриценка».

Він нагадав, що минулого року на Донбасі загинули 110 військових і 668 були поранені. Тому від «фаховості, відданості верховного головнокомандувача, від його рішень залежать життя і здоров'я кожного солдата і офіцера».

Тарас Стецьків зазначив, що кандидатуру Гриценка на пост президента України він підтримував і у 2014 році.

«Основна причина, чому ми закликаємо голосувати за Гриценка, - він в умовах війни буде кращим головнокомандувачем Української держави, ніж інші кандидати. І тому, що є військова освіта, і тому, що є військовий досвід, і тому, що є бачення реформи військової справи в Україні: як модернізувати армію, як модернізувати військовий комплекс», - пояснив Стецьків.

Нагадаємо, 31 березня відбудуться президентські вибори.